Coronel, primer EP de Daniel Boga - 107FM

El músic manlleuenc Daniel Boga va presentar el seu primer disc el passat 20 de maig a l'Espai Rusiñol

Boga ha explicat en una entrevista a Ràdio Manlleu que ha estat amb diferents bandes de la comarca “sobretot amb amics”, però feia molt de temps que no estava “en actiu en un projecte sòlid”. Fa un any i mig es va proposar fer i gravar un EP amb 4 cançons. Es tracta d’un projecte “en solitari, amb cara i ulls”, sobre el que li ha anat aportant la música en els últims temps. L’estil el defineix com “pop-rock i indie, el que sempre he anat escoltant”. Tot i això Boga, el nom real del qual és Daniel Gómez, destaca que no s’encasella amb cap estil musical ni es vol comparar amb ningú.

Reconeix que el panorama és complicat i “de moment vull mirar de donar el màxim”. Explica que la intenció és fer-ho “el millor possible per després veure com es pot moure tot el projecte” en diversos escenaris. La banda que actuarà el pròxim 20 de maig consta de 5 músics de la zona, tres dels quals són manlleuencs. El grup està format pel baixista Jordi Crosas, el guitarra rítmic Pau Sitjà, ambdós de Manlleu, el bateria David González i el guitarra solista Vicent Martínez, productor de l’EP. 

Des del 29 de març es pot escoltar el tercer tema de l’EP Coronel, anomenat El exilio al canal de Youtube de Daniel Boga. Pròximament presentarà el videoclip de la cançó principal, Coronel.