Injecció d'autoestima manlleuenca al concert de Poblet, Valls, Roma i Usart - 107FM

Pep Poblet, Roger Usart, Guillem Roma i Paula Valls, que van unir esforços en un concert que va resultar multitudinari i on es va constatar una vegada més el gran talent que hi ha a Manlleu.

Aquest 15 d’agost, jornada central de la Festa Major, tenia quatre noms propis adjudicats des de feia dies. Es tractava dels músics Pep Poblet, Roger Usart, Guillem Roma i Paula Valls, que van unir esforços en un concert que va resultar multitudinari a la plaça Fra Bernadí.

​Roger Usart ha explicat que considera que l’actuació va sortir rodona i que van comptar amb moltes col·laboracions. A l’ambient, es respirava una connexió especial amb el públic, ja des del primers compassos del concert de Pep Poblet, que va fer conjuntament amb Nito Figueras i Txell sust. Això es va acabar de confirmar al final, amb els bisos durant el concert de Paula Valls, la darrera d’actuar ja passada la 1 de la nit.

En aquest concert es va constatar una vegada més el gran talent que hi ha entre els músics de Manlleu, i va servir per reinvidicar-los, alhora que suposava una injecció de moral per a la població.