La ‘Bondat senzilla’ de Guillem Ramisa, un disc rodó - 107FM

El músic i poeta osonenc Guillem Ramisa el seu segon disc en solitari, Bondat senzilla

Originari de Roda de Ter, Guillem Ramisa va debutar discogràficament el 2011 amb Els tons pàl·lids, únic treball de Guillem Ramisa & El Teu Pare, un projecte ja extint en què convivien instruments com ara el cajón flamenc i el contrabaix, i també el rap i la poesia.

El 2015 va publicar el seu primer disc només com a Guillem Ramisa, Aquest sol hi és per tots, que ja marcava la línia de cantautor que ara l’ha portat fins a Bondat senzilla, un disc amb sis temes “a cavall entre la poesia i la cançó d’autor més íntima”, com es remarca en el full promocional.

Autor també dels poemaris El món ample i Deu mil tardes, Ramisa afirma que, en la seva doble tasca creativa, “una cosa es nodreix de l’altra, la música de la poesia, i quan se t’acudeix un vers no saps on anirà, si a un poema o a una cançó”. El títol Bondat senzilla remarca el protagonisme important que hi té “la bona intenció o el fet de ser bo”. “A mi m’emociona que algú sigui bo sense un esforç aparent. La gent bona fa el món més agradable.”