'Llacuna' un so potent amb arrels entre Manlleu i el Gironès - 107FM

Llacuna, és el primer treball de ‘Llacuna’ un grup nascut entre el gironès i Manlleu, i que donarà que parlar.

Aquesta unió sorgeix de l’amistat, de la passió per la música, nascuda al ja desaparegut Club Eclèctic de Torelló. Una banda formada per Albert Riera, Gerard Serrano, Eric Font i Eloi Nadales, aquests dos últims coneguts per pertànyer a bandes com osonenques com Turnstile i Föbia.

Tots components surten del punk subterrani que aportant cadascú el seu granet de sorra han creat Saltamarges, un EP de cinc cançons molt unides entre si però que alhora una es diferencia de l’altre. Un so molt potent amb lletres amb català molt ben tractades, que conjuntament amb els instruments i una veu tendre fan que hi posis atenció.  Ara bé, tot fet amb molta elegància i “savoir faire”.

A més s’ha pogut veure la clara influència de Santi Garcia i Borja Pérez d’Ultramarinos Costa Brava, que s’han encarregat de la producció d’aquest treball, des de Sant Feliu de Guíxols.  

Saltamarges, serà l’encarregada de distribuir aquest nou treballa que acaba de veure la llum i que apareixerà en els propers dies en format físic.De moment Llacuna ja té una gira conjunta per les espanyes juntament amb els manlleuencs l’Hereu Escampa, que també acaba de presentar treball. Serà una gira que durarà tot el més d’octubre i que passarà per diverses capitals de l’estat.