"Petits Regals" uns disc solidàri molt osonenc - 107FM

L’associació Sant Tomas ha creat amb l’ajuda d’un seguit de músics osonencs a un disc recopilatori sol·lidari, que anirà a parar a l’Associació Sant Tomàs

Es tracta d’una iniciativa solidària sorgida del concert que va celebrar l’Associació a la Plaça Major de Vic, el dia que va celebrar el seu 50è aniversari i de Ona Digital. D’aquesta fusió d’alguns dels que van passar per Vic aquell dia n’ha sorgit una cançó “Petits regals”, inèdita inclosa al disc que rep el mateix nom. L’artífex d’aqeusta cançó ha estat Guillem Roma que ha comptat amb les veus de Paula Valls, Ju, Josep Montero, Arnau Tordera, Roger Usart, Laura Cruells, Pep Sala, Sey Sisters, Guillem Ramisa i el saxo de Pep Poblet. Una cançó que ja volta per les xarxes i que de ben segur sonarà tot aquest Nadal.

Una cançó amb un multi ritme propi, on el seu compositor Guillem Roma ha volgut trobar la semblança de tots els estils que toquen els diversos artistes que formen aqueta cançó. Roma deixa plasmat, un duet a cada vers entre diversos artistes mostrant el millor de cadascun, com el del propi Guillem Roma amb Josep Montero d’Oques Grasses, on els ritmes més reggaes de la banda osonenca també hi dominen.

"Petits Regals" - Videoclip

A més del tema coral, el CD inclou un segon tema inèdit. El de la gurbetana Ju i el seu pare Ricar Puigdomènech, "Estat latent".

El recopilatori inclou, a més dels dos esmentats, els temes “L’Esperit xai” d’Oques Grasses, “Regala petons” d’Obeses, “És Nadal al món” de Catarres, “El que senties per Nadal” de Pep Sala, “L’altre nit de Nadal” de Nyandú, “3/24, àngel de la guarda” de La Iaia, “El cant dels ocells” de Pep Poblet, “Years” de Paula Valls i “Bon Nadal” de Quimi Portet.

El disc és solidari i el que es recapti de la venda del disc anirà a parar a l’Associació Sant Tomàs que enguany ha celebrat els seu 50è aniversari. El disc es pot trobar a través del web http://www.petitsregals.cat