Programes - 107FM

  • Tots
  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

Nostra Dansa

Dissabte a les 10:00H Diumenge a les 10:00H 

El Nostra Dansa, amb més de 1.000 programes emesos i 24 anys a l'emissora municipal, és el programa més veterà de Ràdio Manlleu, per la qual cosa l'Obra del Ballet Popular li ha concedit el premi als mitjans de comunicació l'any 2005. L'equip del programa el forma un ampli grup de joves.

Més informació

El futbol a Ràdio Manlleu

Dissabte a les 16.30H Diumenge a les 16.30H 

Viurem tota l'emoció de la Primera Catalana des de casa i també ens desplaçarem fins a tots els camps rivals de la categoria. Repassarem en directe tots els marcadors esportius del cap de setmana i sentirem les declaracions dels protagonistes al final de cada enfrontament.

Més informació

L'Afinador

Dijous a les 19.00H 

L'Afinador és un projecte que sorgeix dels professors de l'Escola Municipal de Música de Manlleu, en el qual els mateixos alumnes són els protagonistes d'un progama molt musical. Agenda musical, novetats discogràfiques, història de la música, entrevistes, curiositats... i un munt de cançons.

Més informació

Bestioles

Dijous a les 19.00H 

L'Associació Animalista de Manlleu està al darrere del programa protagonitzat per gats, gossos i altres bestioles peludes. Georgina Jordana ens ajuda a descobrir totes les particularitats de les nostres mascotes i com podem mantenir-les saludables. Alhora, el programa fomenta l'adopció, l'acolliment i el voluntariat a favor dels animals.

Més informació

Capiquanti

Dijous a les 19.00H 

El Capiquanti és un programa fet pels professionals del CAP Manlleu amb l’objectiu de respondre les qüestions de salut que els pacients sovint s'obliden de preguntar. Ja sigui la vacuna de la grip, l'atenció mèdica a l'estranger o bé la relació entre esport i salut tenen el seu espai al Capiquanti.

Més informació

Manlleu al dia

Dilluns a les 19:00H Dimarts a les 19:00H Dimecres a les 19:00H Dijous a les 19:00H Divendres a les 19:00H 

Manlleu al dia és l'informatiu diari de Ràdio Manlleu. Un espai per repassar l'actualitat local i parlar amb els seus protagonistes. Esports, política, entrevistes, cultura i oci, mitja hora d'informatius al dia per apropar-te tot allò que passa a Manlleu.

Més informació

La Piràmide de Maslow

Dijous a les 19:05 H 

El programa pren com a fil argumental LA PIRÀMIDE DE MASLOW, o jerarquia de les necessitats humanes. Una teoria presentada pel psicòleg americà Abraham Maslow l'any 1934. En ella es divideix en cinc graons acumulatius les necessitats de l'espècia humana.
Relacionant aquesta idea amb el comerç local, podem veure de quina manera aquest ens pot ajudar a assolir i a satisfer les necessitats derivades dels diferents graons.

Més informació

Con Acento

Dimarts a les 19:30H 

El seu presentador, Jesús Ureña, un històric de la casa és un gran entès del flamenc i la copla que vol apropar aquest estil al seu públic fidel. Peticions en directe, entrevistes i ‘La Escuela del Flamenco’ una secció que explica els diversos pals del flamenc.

Més informació

En Joc

Dissabte a les 20:00H Diumenge a les 20:00H 

En joc és el programa de referència per seguir amb passió l'esport català cada cap de setmana a les ràdios locals.

Més informació

Rincón del Cante

Dijous a les 20:30H 

El programa, sobre flamenc, més antic de la comarca d’Osona. Més de 25 anys en antena portant el flamenc, en el seu estat més pur, als seus oients. El programa compta amb l’aval de la Peña Flamenca de Manlleu, una de les entitats de flamenc més importants de la Catalunya central.

Més informació

Backstage

Dilluns a les 21:00H 

El programa de música que està darrere els escenaris” així es defineix el Backstage. Un programa dedicat a la música del moment del panorama català. Diversos músics i artistes, coneguts i per conèixer, han passat pel programa per passar el qüestionari d’en Lluís Datis. Novetats, agenda musical, entrevistes, directes...

Més informació

ComeTogether

Dimecres a les 21:00H 

"Música dispersa" va ser un grup, "Come Together", una cançó i ara és un programa de Ràdio Manlleu on hi trobaràs tota la música dispersa... rock, folk, blues, jazz, electró... Cada setmana coneixeràs nous autors, noves cançons, nous treballs discogràfics i tot això de la mà d' Agustí Palomares i Amadeu Boixet.

Més informació