Programes - 107FM

  • Tots
  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

Nostra Dansa

10:00H 

El Nostra Dansa, amb més de 1.000 programes emesos i 24 anys a l'emissora municipal, és el programa més veterà de Ràdio Manlleu, per la qual cosa l'Obra del Ballet Popular li ha concedit el premi als mitjans de comunicació l'any 2005. L'equip del programa el forma un ampli grup de joves.

Més informació

El futbol a Ràdio Manlleu

16.30H 

Viurem tota l'emoció de la Primera Catalana des de casa i també ens desplaçarem fins a tots els camps rivals de la categoria. Repassarem en directe tots els marcadors esportius del cap de setmana i sentirem les declaracions dels protagonistes al final de cada enfrontament.

Més informació

Passi per caixa

18:00H 

“Passi per caixa” és un programa que gira en l'entorn del comerç d’Osona i repassa amb un to fresc i informal totes les fires, els mercats, les activitats i esdeveniments que es desenvolupen a Manlleu, Roda de Ter, el Voltreganès i el Cabrerès.

Més informació

Femesport

18:30H 

El programa d'esport femení de Ràdio Manlleu. Un programa que viu l'esport femesport basat en les dones, és a dir, com viu les esportives el seu esport. Un programa que inclou l'actualitat esportiva, entrevistes a jugadores d'equip femenins i tot l'agenda esportiva de l'esport femení.

Més informació

Manlleu al dia

19:00H 

Manlleu al dia és l'informatiu diari de Ràdio Manlleu. Un espai per repassar l'actualitat local i parlar amb els seus protagonistes. Esports, política, entrevistes, cultura i oci, mitja hora d'informatius al dia per apropar-te tot allò que passa a Manlleu.

Més informació

Seccions "Manlleu al dia"

19:00H 

Seccions realitzades en l'informatiu "Manlleu al dia".

Més informació

Entrevistes "Manlleu al dia"

19:00H 

Entrevistes realitzades en l'informatiu "Manlleu al dia".

Més informació

Con Acento

19:30H 

El seu presentador, Jesús Ureña, un històric de la casa és un gran entès del flamenc i la copla que vol apropar aquest estil al seu públic fidel. Peticions en directe, entrevistes i ‘La Escuela del Flamenco’ una secció que explica els diversos pals del flamenc.

Més informació

El VAR de la Penya

19:30H 

Un espai presentat per la PB Manlleu, conduït per Dionís Crusellas que cada setmana els acompanya una penya barcelonista d'arreu de la comarca, per parlar de què ha donat la jornada blaugrana, fer una mica de tertúlia, i com no, debatre sobre les jugades més interessants del VAR d'aquesta temporada!

Més informació

107 Esports

19:30H 

El programa d'esports que tots heu estat esperant durant molt de temps. Per fi, una hora sencera dedicada al futbol, l'hoquei i altres esports dels clubs i entitats de Manlleu amb Àlex Àvila i Eloy Garcia.

Més informació

A Manlleu Fem Xarxa

19:30H 

El programa de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu. Cada setmana es parlarà de les ofertes de feina, serveis, projectes, formació i les activitats més destacades que promouen el desenvolupament econòmic i social de Manlleu.

 

Més informació

Manlleu Educa

19:30H 

"Manlleu Educa" és un programa realitzat per diferents agents educatius de la ciutat. Cada setmana els protagonistes són diferents, amb els centres educatius, les AMPA i els projectes del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) com a realitzadors i conductors del programa.

Més informació

Plens Ordinaris

19:30H 

Escolta el Ple Ordinari de cada mes que Ràdio Manlleu va emetre en directe des de la sala de sessions de l'Ajuntament de Manlleu. L'actualitat política manlleuenca de mans dels seus grups i representants.
 

Més informació

L'Afinador

20:00H 

L'Afinador és un projecte que sorgeix dels professors de l'Escola Municipal de Música de Manlleu, en el qual els mateixos alumnes són els protagonistes d'un progama molt musical. Agenda musical, novetats discogràfiques, història de la música, entrevistes, curiositats... i un munt de cançons.

Més informació

Bestioles

20:00H 

L'Associació Animalista de Manlleu està al darrere del programa protagonitzat per gats, gossos i altres bestioles peludes. Georgina Jordana ens ajuda a descobrir totes les particularitats de les nostres mascotes i com podem mantenir-les saludables. Alhora, el programa fomenta l'adopció, l'acolliment i el voluntariat a favor dels animals.

Més informació

Capiquanti

20:00H 

El Capiquanti és un programa fet pels professionals del CAP Manlleu amb l’objectiu de respondre les qüestions de salut que els pacients sovint s'obliden de preguntar. Ja sigui la vacuna de la grip, l'atenció mèdica a l'estranger o bé la relació entre esport i salut tenen el seu espai al Capiquanti.

Més informació

En Joc

20:00H 

En joc és el programa de referència per seguir amb passió l'esport català cada cap de setmana a les ràdios locals.

Més informació

L'hora del Ter

20:00H 

El programa de ràdio realitzat pel Grup Defensa del Ter cada primer dilluns de mes. L'hora del Ter ens explica l'actualitat en 3 minuts, les diferentes comissions del GDT, el bosc de la ribera, els 6 episodis claus del GDT i un repàs a l'agenda d'actes.

Més informació

L'agenda llatinoamericana

20:00H 

Un nou programa que vol mirar el món des d'una perspectiva social, cultural i mundial. L'agenda llatinoamericana vol portar en actiu des de l'any 1992 treballant a través d'articles i diferents continguts, per conscienciar en diferents temes d'importància col·lectiva. És una eina que serveix d'utilitat pedagògica a comunicadors, educadors, i altres agents de la societat.

Més informació

Manlleu des de l'Erm

20:00H 

Un programa fet per la gent que cada dia podem veure pel barri de l'Erm de Manlleu a peu de carrer. Podem trobar referències històriques als orígens dels carrers i els seus noms, anècdotes, curiositats, i també un espai en què les entitats del barri i qui en formen part, en són els protagonistes.

Més informació

Rincón del Cante

20:30H 

El programa flamenc més antic de la comarca d’Osona. Més de 25 anys en antena portant el flamenc, en el seu estat més pur, als seus oients. El programa compta amb l’aval de la Peña Flamenca de Manlleu, una de les entitats de flamenc més importants de la Catalunya central.

Un programa centrat en la música flamenca i en els seus derivats, presentat per Antonio Lopez, amb la col·laboració de Diego Valle i Jesús Ferrer.  Notícies, entrevistes, informacions, esdeveniments, tot i més sobre el flamenc al Rincón del Cante.

Més informació

Escudella 4K

20:30H 

Un programa molt friki presentat per frikis. Arnau Camprubí, John Gómez i Sergi Vela fan una aproximació de manera molt familiar i propera al món dels videojocs perquè no et quedis amb cap dubte i estiguis al dia. Tractarem temes d’actualitat, respondrem a les teves preguntes i, entre d'altres, recomanarem què comprar i què jugar.

Més informació

Backstage

21:00H 

El programa de música que està darrere els escenaris” així es defineix el Backstage. Un programa dedicat a la música del moment del panorama català. Diversos músics i artistes, coneguts i per conèixer, han passat pel programa per passar el qüestionari d’en Lluís Datis. Novetats, agenda musical, entrevistes, directes...

Més informació

Come Together

21:00H 

"Música dispersa" va ser un grup, "Come Together", una cançó i ara és un programa de Ràdio Manlleu on hi trobaràs tota la música dispersa... rock, folk, blues, jazz, electró... Cada setmana coneixeràs nous autors, noves cançons, nous treballs discogràfics i tot això de la mà d' Agustí Palomares i Amadeu Boixet.

Més informació

Salvem El Coro

21:00H 

Un programa presentat per Eloi Rubio que parla sobre els protagonistes de la història de la vila de Manlleu, la capital del Ter. Una manera diferent de saber més del poble a través d'entrevistes a personatges il·lustres, que han fet Manlleu el que avui en dia és. sempre amb la inestimable col·laboració del Teatre Centre, el Museu del Ter, la Biblioteca Municipal, i altres col·laboradors.

Més informació

La Traca

22.00H 

Cinc anys en antena rebentant els timpans dels oients del 107FM. Una selecció de temes, d'avui, ahir i demà mesclats per Enric Sitjà. Les exclusives i novetats del panorama electrònic mundial, es prensenten en aquest programa que intenta abarcar tots els estils que sonen als millors festivals internacionals.

Més informació

Serendípia

22:00H 

Un programa format per Marc Prat, Albert Vilella, Eloi Rubio i Enric Sitjà per poder-ne extreure petites dosis d'humor d'una altra manera diferent. Un espai radiofònic amb curiositats, anècdotes, música cursi... Totalment improvisat! Ni els seus conductors tenen idea de què els caurà al damunt!

Més informació

Els Manatís a Terra

23:00H 

És el programa més brètol i desacomplexat de Ràdio Manlleu. Format per tres manatís que surten, pesadament, cada divendres de l’aigua del riu Ter. Un espai radiofònic que us convida a escoltar d’una a dues hores d’humor, d’actualitat i de conversa d’allò més irreverent amb algun que altre/a convidat.

Més informació